View Single Post
Staro 03.10.2020., 14:47   #1457
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
A tko to usporedjuje osim tebe i ovog Ive koji je uletio u temu s tom besmislenom usporedbom?
Pa ne kupuje se Pixel samo radi kamere.
Kupuje se prije svega radi cistog i azuriranog softvera i radi kompaktnih dimenzija kakve se danas ni ne mogu naci kod drugih proizvodjaca.
I koja je logika sad to usporedjivat s mi note 10??

To cjepidlacenje oko kamera je teski bullshit, razlika je u nijansama i 99% ljudi ce biti zadovoljno s bilo kojom danasnjom kamerom nekog boljeg telefona.
A ovdje se prica kao da mi note 10 ima kvalitetu kao dslr, a pixel je na razini nekog sony ericssona iz 2005. godine.
Stvarno se upitam da li ljudi citaju postove ili samo registriraju kljucne rijeci:
Da li je bila rasprava o kameri i cijeni mobitela, praktički post iznad mojeg? Jest, bila je, ako vam se neda pogledati.
Napisem da mobitel duplo manje cijene nudi daleko višu kvalitetu slike.
Nitko nije rekao da je Pixel smeće, ali svi pišete kako je preskup u odnosu sto nudi. A kad se ponudi alternativa, krene se sa noževima

Naravno, ljudi kupuju Pixel radi vanilla Androida, supporta i dobre kamere. Ali više nije najbolja i ne pravda cijenu koja je dana uredjaju. To je fact.
Kad izadje u prodaju i dobijem priliku, napravim vam usporedbe, tako da me jos stignete na kolac nabiti ako mu slike budu bolje od tog "presvetog" mi note 10.

EDIT:
Da napišem jednostavnije:
Prodaje nam se mobitel sporiji od Pixel 4, sa kamerom od Pixel 2, po cijeni "jaci smo od sudbine".

Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 03.10.2020. u 15:23.
Ivo_Strojnica je offline   Reply With Quote