View Single Post
Staro 03.10.2020., 00:39   #1453
Haywire77
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2018
Lokacija: Osijek
Postovi: 75
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ivek, uletavaš u temu sa raznoraznim uređajima u različitoj temi. Već smo o tome raspravljali i nikako na zelenu granu.

Tema je Pixel i usporedba sa Nordom ima smisla zbog istog CPU.
Sudrži se svoje fore "ja ne bi platio" i nikoga ne zanima što želiš kupiti i što može Xiaomi sa moddanim Gcamom. MI note je daleko do Pixela i vrapci na granama znaju.

Отправлено через SM-G975F

Imao sam Pixel 4XL do nedavno i taj mob nema sta traziti pored Mi Note 10, jednostavno to nije ista razina.
Pixel je super point & shot i tu sva prica pocinje i zavrsava, idealan je za one koji ne znaju puno o fotografiji i nemaju namjeru uciti.
S druge strane Mi Note 10 moze biti ozbiljan camera phone jer ima odlican hardware.
Ima stock kameru sa pravim manualnim mode za one koji zele nauciti nesto, ima veliki senzor sa kontrolu DOF-a, ima dvije tele kamere sa blendama f/2 sto je isto odlicno za pravi DOF i kao secer na kraju ima potpuno funkcionalni Gcam (Pixel oruzje) za one kojima se ne zamara sa svim tim i hoce point & shot kao i sa Pixelom, ali za razliku od njega dobivaju ogromne 27MP fotke sa tonom detalja, pravim DOF-om umjesto Pixelovih plosnih fotkii, bolji 4K video...izvlacio sam CROP-ove iz tog videa i daju se dobiti odlicne 8MP fotke.

Usporedjivati Pixel (bilo koji) sa kamerom na Mi Note 10 je zabijanje glave u pijesak i ignoriranje stvarnosti koja nimalo nije naklonjena Pixelu...svijet je otisao nekoliko koraka naprijed, a Google nam i dalje uvaljuje prastari 1/2.3 12.2MP senzor...ja jednostavno vise ne zelim takav senzor.
Mi Note 10 je dosao vrlo blizu 1 incu kao sto ima RX100 od Sony-a i to se vidi, vidi se svaki puta kada upalim PC i gledam fotke na postenom ekranu...kada to jednom probas Pixel vise nije opcija.
Haywire77 je offline   Reply With Quote