Citiraj:
Autor Dottore
Uglavnom pričamo o Pixelu 5 i komentiraš cijenu. Da li Mi Note 10 ima SD 758G? Ne. Onda razmisli dvaput što pišeš.
|
Smatraš da je procesor stavka koja dirigira cijenu ovog proizvoda?
Citiraj:
Autor Dottore
Nemam ja za što obraditi i shvatiti prednost na Mi Note u odnosu Pixel. Iskreno me ne zanima i kužiš?
|
I opet, ni bi virova, nisi jedini tu
Citiraj:
Autor Dottore
Pixel 3XL je dobar stariji model i ti bi usporedio noviji model u isti koš? No comment!
|
Dobro.
Citiraj:
Autor Dottore
Zašto pišeš? Možda ih fanboyiziraš Xiaomi u krivoj temi? Zašto Mi note klascifiraš kao Camera phone sa modanim Gcamom? Je li? Što će biti kad prestane portati Gcam sa novom verzijom na Mi Note 10 buduće vrijeme?
|
Reci ti meni kad će to biti. Prije nego google prestane sa svojom podrškom ili poslije?

A dok to bude, misliš li je da je krivo ljudima dati tu dodatnu informaciju na forumu IT pismenih ljudi koji nešto mogu i žele učiniti sa tom informacijom?
Citiraj:
Autor Dottore
Netko hoće Pixele koristiti gdje sama Camera app ažurira automatski. Bez gubljenja vremena po xda/Celso Azvedo stranice i skidati apk-ove. Netko tko neće imati strpljenja dok ne popeglaju modani gcam?
|
Tako je. A netko želi kopkati i čačkati po mobitelu i izvući najbolje iz njega. I ne bi virova, opet nisi jedini na forumu.
Citiraj:
Autor Dottore
Jesam li ikada u svakoj temi naveo da hoću/neću kupiti? 
Отправлено через SM-G975F
|
I opet, ne bi virova, nisi jedini na forumu
Koji si ti kralj.