View Single Post
Staro 02.10.2020., 22:31   #1452
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Uglavnom pričamo o Pixelu 5 i komentiraš cijenu. Da li Mi Note 10 ima SD 758G? Ne. Onda razmisli dvaput što pišeš.
Smatraš da je procesor stavka koja dirigira cijenu ovog proizvoda?

Citiraj:
Nemam ja za što obraditi i shvatiti prednost na Mi Note u odnosu Pixel. Iskreno me ne zanima i kužiš?
I opet, ni bi virova, nisi jedini tu
Citiraj:
Pixel 3XL je dobar stariji model i ti bi usporedio noviji model u isti koš? No comment!
Dobro.
Citiraj:
Zašto pišeš? Možda ih fanboyiziraš Xiaomi u krivoj temi? Zašto Mi note klascifiraš kao Camera phone sa modanim Gcamom? Je li? Što će biti kad prestane portati Gcam sa novom verzijom na Mi Note 10 buduće vrijeme?
Reci ti meni kad će to biti. Prije nego google prestane sa svojom podrškom ili poslije?
A dok to bude, misliš li je da je krivo ljudima dati tu dodatnu informaciju na forumu IT pismenih ljudi koji nešto mogu i žele učiniti sa tom informacijom?
Citiraj:
Netko hoće Pixele koristiti gdje sama Camera app ažurira automatski. Bez gubljenja vremena po xda/Celso Azvedo stranice i skidati apk-ove. Netko tko neće imati strpljenja dok ne popeglaju modani gcam?
Tako je. A netko želi kopkati i čačkati po mobitelu i izvući najbolje iz njega. I ne bi virova, opet nisi jedini na forumu.

Citiraj:
Jesam li ikada u svakoj temi naveo da hoću/neću kupiti?
Отправлено через SM-G975F
I opet, ne bi virova, nisi jedini na forumu

Koji si ti kralj.