View Single Post
Staro 01.10.2020., 16:45   #1982
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor picajzla0707 Pregled postova
nekako mislim da je više galama oko jeftinih rješenja bila razlog što su neki išli u reviziju - recimo msi sa svojom gaming x trio, gdje s jednim kompletom mlcc kondića uz nove drivere ne bi imali nikakvih problema
stvar je u tome da su ih svrstali među škrce, a to nikako ne odgovara njihovom marketingu i statusu gaming x trio kao top grafe, zato je jeftinije potiho ubaciti još jedan komplet mlcc kondenzatora nego da im i dalje top grafu gledaju kroz prizmu jeftinoće
MSI je bipolaran do jaja. Konkretno kod matičnih i gpu. Ili imaju najbolje ili neko smeće odnosno proizvod sa tehničkom greškom

Ne treba ništa kupovati na brand name bez recenzija

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Glavni razlozi za kupnju nvidije su bili - stabilni driveri i niska potrošnja. S RTX 3000 serijom su to sve bacili u vodu . Zeznuli su AIB-e, zeznuli sebe, naljutili kupce .
Ostaje im vjerojatno da imaju najjakiju gpu
Za koju cijenu i potrošnju otom potom...

Citiraj:
Autor Flegma Pregled postova
Tako nekako i mene. Znam da cu bottleneckat CPUom ju ako je uzmem, al me nekako vuce da je uzmem. Svakako cu sacekat AMD event, i ako nVidia izbaci Ti modele, pa onda recimo početak/sredina 11og mjeseca kad bude više stocka odlucit jel se ide na 3080 ili 3090.
3090 nema nikakvog smisla bez 4K monitora. To malo jada 10-15% razlike što napravi naspram 3080 napravi na 4K, sad platit skoro duplo radi razlike u performansama koje nećeš vidjeti na 1440p nema nikakvog smisla

Nvidia upravo gura 8K marketing jer tu vjerojatno može napravit najveću razliku. Toga će biti sve više sa budućim generacijama jer će gpu biti sve jače, a cpu sve veći bottleneck

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 01.10.2020. u 16:51.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote