View Single Post
Staro 01.10.2020., 11:18   #1979
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor guerra Pregled postova
@Drug Brko

Ovakve diskusije mi se najvise svidaju, da ih je barem vise
Teško druže. Vidiš da su danas svi offended za svaki urac i da ih sve smeta ako im nije po volji
Citiraj:
U globalu se zapravo slazemo u vecini toga, a najvazniji je onaj dio da je mozda najpametnije pricekati da se sve skupa iskristalizira.
To i je poanta cijele priče. Ne volim govoriti ljudima što da rade, a još manje na što da pale svoj novac (kao što i ne volim kad se mojim financijama i ulaganjima bavi netko drugi), ali mi je u najmanju ruku čudno da se preordera nešto što nema neke baze korisnika koja bi mogla dati recimo ovakav feedback. Ajd matična od 1500 kn pa ko joj ebe mater ako ne valja... ali GPU od 6000+ kn, to bi me peklo

Citiraj:
Na kraju krajeva treba pricekati i RDN 2, sad barem znamo da pomakao u RT-u gotovo i nema tako da AMD tu nema puno za sustici, jedino je pitanje kakav odgovor za DLSS imaju.
Definitivno. Netko je rekao da ne zna čemu entuzijazam oko toga. No ako se pogleda šira slika, leakova nema, blesavog Rađe nema da tandrka po twateru sa pizdarijama obećavajuć brda i doline, from scratch nova uArch... ne kažem da treba svršavati od sreće i reći "to je to", ali da ih treba ignorirati, nikako. Ovo nije Polaris i Vega ili neka njihova poznata reciklaža. Ovo je novo te pogoni next-gen igrače konzole koje su isto napravile najveći međugeneracijski odmak (tako barem pišu oni koji čuju, i pričaju oni koji vide ). A i ko da Radeonke neće imati problema sa AiBovima. Samo da škicnemo što su Asus i MSI i XFX napravili od Navija, bogteubio, ono je bilo ne za zatvor nego za streljanje.

Danas je 01.10.. I ispred nas je najjači hardver-launch mjesec ikad otkad pratim sve to skupa. Lagano u miru sve popratit, pogledat one silne pare u kuverti i kad sve bude zrelo i poznato - fljus pare onome kome misliš da treba, bez emocija "jadni ovi ili oni".

Samo nek je zdravlja
Brko je offline   Reply With Quote