View Single Post
Staro 01.10.2020., 11:11   #1978
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
OK, u čemu je onda (glavni) problem, jer ja sam u par navrata spomenul da je ovo kombinacija svega i svačega, a Gamers Nexus Steve je dodatno potvrdil da je Ampere (nepotrebno) izbačen van pošto-poto. Ništa se ne bi desilo da su pričekali malo da svi uspiju testirati kak spada, jer konkurencije ionak nema, a zaliha i dostupnost kartica bi bila problem i za mjesec ili dva kasnije od orginalnog datuma predstavljanja i konkretnog lansiranja proizvoda. Druga stvar kaj je nVidia naumila preduhitriti samu sebe, a kamoli AMD RDNA 2, pa su odigrali ovakvu igru. Mislim, možemo se nadmudrivati do sudnjeg dana, ali činjenica je da su zajebali i nVidia s forsiranjem i AiB društvo s ciganjenjem po PCB-u i šparanjem di ne treba. Sad im sigurno nije po volji da moraju imati revzije proizvoda, a kao nema problema, samo se stave novi driveri.
Ja mislim da su oni htjeli preduhitrit PS5 preordere. Budimo realni za 500 dolara MSRP, pola cijene 2080TI, dobiješ kompletan sustav sa boljom grafikom. Prosječan, ne zatucani PC gamer, neće se puno razmišljati... iako je i sad isplativiji PS5 al ajd prihvatljivije je.
OuttaControl je offline   Reply With Quote