@guerra
Svaka čast. Sve tvoje postove iz ove teme bi valjalo prevesti na engleski i poslati ih Jensenu jer koliko si si ti dao truda i vremena u ovoj temi nebili obranio obraz Ampere kartica pred povampirenim nvidijomrzcima, treba te nagraditi sa jednom čaba 3090 karticom. Ponavljam, svaka čast na trudu i vremenu.
No, meni osobno priča da su SAMO driveri bili culprit ne drži vodu. Jes, novi su bolji ali da su SAMO driveri problem, onda po tome ispada da neki iz AiB partnerije bezveze menjaju dizajn kartica i (neki) nepotrebno povlače prve serije kartica koje su slali recenzentima i u preprodaju. I ispada da su recimo u EVGAi bedaki budući kasne sa stockom jer su također radili preinaku elemenata na PCBima.
Tako da, koliko god driveri "spasili" stvar i ispeglali to koliko toliko, očito je da nekima treba i revizija PCBa tj da su neki sfušali i sami HW, što škrtarenjem na VRM jedinicama, što NAVODNIM falšim kondenzatorima. Mislim da to i je bila jedna od najvećih galama prema Zotacu i MSI-u
Dostupnost što se EVGAe tiče, ako Jacob Freeman nije muljao, od idućeg tjedna ih bude, što na njihovom shopu, što kod retailera pa sretno svima u lovu na iste. Njih pratim jer ako se odlučim na nVidia GPU, samo i isključivo EVGA. Ne zbog kvalitete koliko zbog RMA procedure koja je za svaku pohvalu.
Za kraj bi dodao youtubere... šta stvarno neko gubi vrijeme na Jaya, Linusa i slične plaćene pametnjakoviće? Samo ako imam zatvor si pustim Jaya ili Linusa i momentalno postanem Vezuv sa erupcijom level 9000.