Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.09.2020., 11:35   #51876
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
@OuttaControl - sve potpisujem što si rekao.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Jedno parkirno mjesto = jedno mjesto za punjenje - svi sretni i zadovoljni . Za one kojima je auto prazan i trebaju sutra na put bi trebale brze punionice.
Ne znam dal živiš u ZG ili si ikada tu bio... Ali ogroman broj automobila se preko noći MORA parkirati na mjestima koja nisu parkirna mjesta. Jer već sada nemaju slobodnih legalnih parkirnih mjesta. Zamisli tek "rat" kad legalna parkirna mjesta budu punionice.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Nećemo nigdje doći s razmišljanjem "to je nemoguće", "kod nas se to nikad neće desiti", "preskupo"... Onda ćemo svi lijepo za 20-tak godina kupit EV auto i unajmit još četvero ljudi da nas gura na posao jer ga nemamo gdje napuniti a benzin/dizel su 50kn/L .
Tu si u pravu. Ali isto tako i drugi extrem "sve je super, odite ljudi, kupite EV aute već danas" nije dobar. Pogotovo mi se ne sviđa kad ljudi (ne kažem da si ti takav, općenito jer znam jednog) govore kak su EV budućnost, idući auto će sigurno bit EV i nagovaraju ljude na EV... a kad dođe vrijeme za kupovinu, bude lagano dizelčić....
Elven je offline   Reply With Quote