Citiraj:
Autor Exomaniac
Čije H7 žarulje uzeti? Sad mi je riknula jedna, ali općenito nisu baš nekog dometa, pa gledam i vidim Philips sa +130%, +150% dometa, Osram Nightbreaker, Laser i hrpu drugih modela pa ni sam ne znam što bi bilo najbolje odabrati.
|
Ja koristim na jednom autu NightBreaker Laser na drugom CoolBlue intense, jer lasera nema u H11.
I jedne i druge traju godinu dana(mozda mjesec, dva duze), s tim da imam DLR, sto znaci da su svjetla po danu upaljena samo kad je ruzno vrijeme.
Probao sam još neke žarulje, i philipsove i Hella(hvala Pomo) ali OSRAM mi je davao najbolje performanse i taj kompromis prihvacam s tim da znam da će trajat cca godinu dana i slobodno ih možeš preventivno iza ljeta svake godine mjenjati, jer ti neće puno duže izdržat.
E da ove godine sam uzeo NightBreaker Laser NextGen, nezz koja je promjena ali mozda duze traju. Koliko traju te Gigalight?
Citiraj:
Autor MadBoY
A što ako ti mobitel eksplodira dok voziš ICE auto, pa radi tog se zabiješ negdje, ti bez svijesti i sve se zapali? Ili ako ti je mob u džepu, ode ipak malo više od par pstiju  . Ili dok ga staviš doma da se puni, zaspeš, eksplodira i zapali se kuća dok spavaš. Ako te tog nije strah, ne treba te biti strah ni baterija u električnom autu.
|
A sta ako ti avion padne na kucu

Imam neki osjecaj da bi cuo da mi mobitel eksplodira dok spavam

Razlika je jel u ruci/kuci držiš petardu ili sjediš na gomili TNT-a

Sam sam se igrao sa LiIon čelijama i ventao ih nekoliko, neke namjerno neke ups ima i tu razlicitih kemija i razlicitih sigurnosti ali u pravilu, veci kapacitet=opasnija baterija
Citiraj:
Autor 1v@n
Ovaj iz članka kojeg nitko nije pripremio za infrastrukturne probleme je još jedan od iste ekipe koja hoda po zemlji s povezom na očima. Sve to su već ranije ljudi pričali po forumima, ali lakše je nekog etiketirati kao hejtera, sve dok te to ne lupi po nosu.
|
Da, čovik je kupio EV i ima iskustvo, za razliku 99.99 ljudi sto pisu po forumima