Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.09.2020., 10:08   #51865
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Čije H7 žarulje uzeti? Sad mi je riknula jedna, ali općenito nisu baš nekog dometa, pa gledam i vidim Philips sa +130%, +150% dometa, Osram Nightbreaker, Laser i hrpu drugih modela pa ni sam ne znam što bi bilo najbolje odabrati.
Ja koristim na jednom autu NightBreaker Laser na drugom CoolBlue intense, jer lasera nema u H11.
I jedne i druge traju godinu dana(mozda mjesec, dva duze), s tim da imam DLR, sto znaci da su svjetla po danu upaljena samo kad je ruzno vrijeme.
Probao sam još neke žarulje, i philipsove i Hella(hvala Pomo) ali OSRAM mi je davao najbolje performanse i taj kompromis prihvacam s tim da znam da će trajat cca godinu dana i slobodno ih možeš preventivno iza ljeta svake godine mjenjati, jer ti neće puno duže izdržat.

E da ove godine sam uzeo NightBreaker Laser NextGen, nezz koja je promjena ali mozda duze traju. Koliko traju te Gigalight?

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
A što ako ti mobitel eksplodira dok voziš ICE auto, pa radi tog se zabiješ negdje, ti bez svijesti i sve se zapali? Ili ako ti je mob u džepu, ode ipak malo više od par pstiju . Ili dok ga staviš doma da se puni, zaspeš, eksplodira i zapali se kuća dok spavaš. Ako te tog nije strah, ne treba te biti strah ni baterija u električnom autu.
A sta ako ti avion padne na kucu Imam neki osjecaj da bi cuo da mi mobitel eksplodira dok spavam Razlika je jel u ruci/kuci držiš petardu ili sjediš na gomili TNT-a Sam sam se igrao sa LiIon čelijama i ventao ih nekoliko, neke namjerno neke ups ima i tu razlicitih kemija i razlicitih sigurnosti ali u pravilu, veci kapacitet=opasnija baterija

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ovaj iz članka kojeg nitko nije pripremio za infrastrukturne probleme je još jedan od iste ekipe koja hoda po zemlji s povezom na očima. Sve to su već ranije ljudi pričali po forumima, ali lakše je nekog etiketirati kao hejtera, sve dok te to ne lupi po nosu.
Da, čovik je kupio EV i ima iskustvo, za razliku 99.99 ljudi sto pisu po forumima

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 30.09.2020. u 10:22.
OuttaControl je offline   Reply With Quote