Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.09.2020., 08:58   #51861
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Nemoj prvo gledati kilometre, za te pare i auto star 10-15 godina nemozes ocekivati 50k km. Gledaj stanje auta i odrzavanje. Kilometri se lako "namjeste" na kolko zelis da pise tako da to ti je u tim cjenama vise pshiholoski efekt nego sigurno jer tesko da ces naci nekog tko je odrzavao u ovlastenom tolike godine i placao masno servise i onda ga daje za kikiriki cijenu sa malo kilometara.
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Dizel i grad ne idu zajedno, a od Hondinog 1.8 VTEC-a ne mora dalje gledati.
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Slazem se za 1.8 VTEC, ali je rekao da nekad zeli i tisucu km napraviti. To je puno jeftinije u dizelu.

Ali opetz dizel ce ga uzeti na odrzavanju... Pogotovo ako ga zagusi sa previse grada.

Ako je benzin opcija (a meni bi bio) Civic 1.8 VTEC je odlicna opcija.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hvala svima. Kao sta sam gore reka radije benza nego dizlo ali nije uvjet. Bitnije mi je da nije 3 vrata. Ove zadnje tri preporuke su mi super, tako nesto i trazim cca. Venga izgleda simpaticno i zvuci dobro na papiru makar taj auto nisam nikad vidia uzivo. Ceed isto izgleda ko ok kupnja, dapace svida mi se taj ceed pa cu malo bacit oko i na njih.

Slobodno nabacite jos koju preporuku jer u moru modela i motora se lako pogubit...