Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.09.2020., 20:27   #51846
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Nakon tri citanja i dalje nisam shvatio sto je "galsko" mace? Jel to zivotinja, macka ti se uvukla na stanovanje mjesec dana u autu?

Ako dubinsko aludira na kemijsko, onda ga nisu radili kako treba. Na kemijsko ciscenje uz pjenu/paru, dodatak mirisa, jer miris i ciscenje mora proci kroz pore materijala (koza ocigledno nije) da bi neutralizirao postojeci. Ali ako se nesto uvuklo, onda se uvuklo i u tapecirung a ne samo siceve.

Ako je samo do mirisa, otvori jedno pakiranje mljevene kave, ostavi u autu koji tjedan, u zrnu jos bolje od mljevene.

...
Sorry, pretpostavio sam da marka nije bitna, a vec smo ga tako oslovljavali ovdje pa...

Ma sjedala su generalno cista i bila su na kemijskom. Auto realno nema nikakav miris, ili je jako neutralan i to mi ne smeta. Ali eto uvukao se taj miris znojne radione ili debelog automehanicara, a jos je malo pomjesano s naftom i sad me brine da su:

a) sjedala prljava/smrdljiva od majstorove tute
b) majstorova tuta je bila prljava na naftu i to se otisnulo na sjedala
Ili c) sve navedeno

Dubinski, sjedala i spuzve su ganc cisti. Zanimalo me moze li se nekako u kucnoj radioni ocistiti tkanina povrsinski a da ne natopim sve skupa vodom jer se nece nikad osusiti