Citiraj:
Autor lowrider
Genijalno, sa 2.6 promila i još pod zabranom.
Da je dobio pravih 90 dana zatvora umjesto uvjetnih, to bi bolje utjecalo na njega nego da je dobio 50 000kn kazne.
|
Moraš se diviti našem pravnom sustavu. Čovjek uništi 6 autiju, čiji se vlasnici nikad neće naplatiti od krivca, jer vjerojatno lik nema ništa na sebi prijavljeno, ako je išta naučio od naših političara.
Dobije 15 dana zadržavanja (bar nešto), 90 dana uvjetno?, i oduzmu mu vozačku na 6 mjeseci? Pa već je bio bez vozačke... zar ne razumijete da to ne pomaže?
I samo 6 mjeseci? Ja sam dobio 3 mjeseca kad sam prošao kroz žuto na malom T raskršću, gjde nije bilo 2 auta, osim izgleda policije. Taj semafor ne bi ni trebao raditi po noći koliko malo prometa ima. I odgulio sam svoja 3 mjeseca, Uber je nešto više zaradio... A kad razbiješ 6 autiju, bez vozačke, dobiš 6 mjeseci... cool, good to know. Onda sljedeći put kad mi uzmu vozačku se uopće neću zamarat nego idemo radit dar mar, ionako je "džabe", možeš se cijeli vrijeme voziti bez vozačke, nek ti tekući bude blokiran ovrhama od uzetih mobilnih preplata, ne plaćenih kazni i računa...
Baš me zanima kako se takvi slučajevi rješavaju u drugim državama, ima ko kakva saznanja? Nije valjda svugdje pravosuđe bespomoćno ko kod nas.
Citiraj:
Autor Renesis
|
Dokle god je liltij unutra, to je nije grabljenje naprijed. Ja prvi se neću vozit u autu koji ima jako visoku šansu zapaljenja pri sudaru. Kao da nije dovoljno sranje što si u sudaru, nego onda još izgori auto, ti ne ako imaš sreće da možeš izaći iz tog auta, i danima poslije vatrogasci moraju gasiti sitne vatre koje se pojavljuju, jer je te baterije teško do nemoguće ugasiti kad se zapale.