Citiraj:
Autor The Exiled
Bil bi red da svaka (u ovom rangu) firma ima svoj QA/QC, prije nego to ode u javnost i krajnjim korisnicima, pa da se tek onda sazna da postoje problemi.  Druga stvar kaj je očito riječ o isforsiranom proizvodu.
Osim toga, da se sad svi u 2020. čude kak ne treba baš odmah na prvu skočiti i pošto-poto kupiti određeni komad hardvera, samo zato, jer eto - firma u pitanju na sva zvona trubi kak je to super - e pa jebiga.
|
A probaju oni to 100%, kako kolega kaže 5-15min max. Ali uvijek ima falingi koje će otkriti tek kod masovne upotrebe. Evo i svaka veš mašina i suđerica se u tvornici spoje na vodu da se vidi da ne puštaju (HINT:zato su mokre), pa se opet desi da pušta čim ju spojiš doma. Isto se i masu puta desi da kupiš neki komad HW i isti bude DOA.
Da se ponovim, poprilično sam uvjeren da je ovo do faličnog samsungovog procesa. Pa oni za US tržište u svoje mobove ne trpaju vlastiti Exynos nego Qualcom SoC koji je većinom u svemu bolji (potrošnja, zagrijavanje, CPU i GPU performasne). I ista priča je bila i sa iP 6S gdje je TSMC-ov SoC bio bolji od Samsungovog. Samsung je očito bio i ostao debelo inferiroran TSMCu.
6S SoC-ovi i razlike.
EDIT:
Citiraj:
Autor BsClocked
Jedino sta je isforsirano je to da su nabili boost do ibera pa se sad rusi nikaki bakraci i kapsi.Dode drajver sa "limitiranim"bustom.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
|
Pa upravo to. Fix kao i za 970 gdje su vj ''isključili'' onih sporih 512mb VRAMa.
Ali opet, općenito se ljudi žale na te zadnje drivere, da se baš dosta krše i na starijim grafama.
Ja ne znam jer sam na 452.06, nema žurbe ni da tu BETA testiram, dok su korisnici Amperea prisiljeni na te krnje drivere.