Citiraj:
Autor xlr
Kolega je kupio novi S7, a pola godine kasnije kupio i ja sebi novog. Njegov je imao tako jak burn in od samsung tipkovnice da je to bilo ruzno za vidjeti. Ne kuzim kako, tip nije neki chat manijak niti tinejdzer, vise telefonira nego sto tipka. Osvjetljenje uvijek na max, jasno. Samsung bijela stock tipkovnica, tako jasno... Cudo kako se vidjela.
Ja inace koristim dark gboard tipkovnicu i sigurno tipkam vise od njega, preferiram tamnije teme, a osvjetljenje mi tezi prema nizem/tamnijem kad nisam vani. Nikad problema do sada sa burn inom (2 god nexus 6p, 3+ god s7, 2+ god n9). Zadnja dva se jos koriste.
Nema tu nekih pravila i nije ga tesko primjetiti na jednobojnim prikazima i maks osvjetljenju.
|
Da kucnem o drvo na stolu. Sve generacije Samsunga koju sam imao i do danas nije bilo burna. Kako sam prilično osjetljiv na jako svijetlo i držim 10-25% svjetline. Screen timeout je oduvijek na 30sec.
Sve je stvar po navici korisnika. Npr. sestričina ima Note 8 i prisutan jaki burn. Kad vidiš što je podešeno i skužiš 100% svjetlinu (makar i na automački) i timeout podešen na 10min. Onda žali defektan mob i prije toga isto imala burn na S6.
Отправлено через SM-G975F