Citiraj:
Autor xlr
Hmm 2 god star polovnjak. To je dosta vremena i sigurno takav mob ne bi kupio s uvjerenjem da je "kao nov". Drugim rijecima imao bih nize kriterije. Osobno bi provjerio ekran i ako je ok, ne bi se dalje brinuo. Po mom misljenju za burn in je u vecoj mjeri zasluzan korisnik, a za sebe znam da sam blag prema oledima pa...
Naravno, na 2 god starom S9 bi me vise brinula baterija i stanje usb porta koji im je bila neka najveca mana koliko sam zapamtio (znam ih nekoliko koji su ga mjenjali u garanciji). Mob prikazuje prisutnost vlage i ne mozes puniti mob osim bezicno, niti spajanje na pc ne radi.
Al da danas nema S9tki u trgovini, to me bas iznenadilo. S7 sam kupio kad je S9 bio aktualan i bilo ih je na svakom cosku. Bas krajem 2019 sam gledao S9 i isto ih je dosta bilo, al su bome drzali cijenu dobrano i ispali iz izbora novog moba...
|
Ima tu i tamo nekih novih ali su jako rijetki i jako jako drze cijenu jos uvijek, to normalno nije (ili je ,za Samsung), oko 4000 kune. Polovni oko 2000 ,pa se pitam mozda slabiji A51 uzet ili neki XIaomi za te pare a da je novi. Nikad se ne zna ko je "prdio" po tom polovnom, sta si rekao dosta je to dugo vrimena, mrzim kupovat polovne tehnikalije, zato i nemam iskustva pa sam upitao ovdje za savjet.