Citiraj:
Autor FRipper
Red Dragon je najlošiji model na tržišti a Nitro jedan od naj boljih. Pa nemreš mi to stavljati u isti koš. I to još je taj red dragon rabljena grafa...ono...
Loši modeli oko 3400kn a najjači model 3800 i tebi je to skupo...
Može se uzeti zračni hladnjak, ali koju onda bolju grafu ubaciti? Jedino ići na neku RTX 2070 Super...
Iako ne vidim ništa skupo u tom vodenom hlađenju. Kraken, fractal, aorus...to je skupo i nepotrebno. Odlično vodeno za 700kn nikako ne mogu reči da je preskupo.
Jači proc za gaming mu ne treba...
|
Kolega Manuel je sve rekao vezano za grafu. Ja znam kakva je iz prve rule i zato sam je preporucio. Ukratko grafa je odlicna, sto se tice hladjenja i buke nema nikakvih problema pogotovo kad pogledas kako je kompaktan. Taj link sam brzinski stavio, nisam skuzio da je rabljena. Cijena mi se cinila ok posto je frend istu takvu prije 3mj platio 3200kn novu. Za te novce nema boljeg izbora IMO, zato i kazem da nema smisla davati 1000kn vise za Nitro+ jer u praksi ne dobivas nista za te novce. Btw, znam sto je nitro+ serija, imao sam ih nekoliko... Drugo, nisam ja rekao da je Arctic LF II skup AIO sam po sebi ili da je los, dapace... Pogledao sam hrpu recenzija, znam o cemu se radi. Samo kazem da je nepotrebno ulagati cca 100e za ohladiti konkretno jedan Ryzen 5 3600. Zakljucak isti kao i gore, neces dobiti apsolutno nista za tu razliku u novcima u odnosu na jedan Freezer 34 esports duo koji kosta manje od 50e. Summa summarum, kao sto rekoh i prije, za tih cca 1300kn se moze uzeti ili jaci cpu, npr. R7 3700x ili jaca grafa tipa 2070 super ili sto vec... NHF, ovo je samo moje misljenje i tako bi ja postupio da slazem sebi...