Ja sam se namučio sa novim CAM-om i starijim LG-om. Isti problem. Slika se povremeno kocka, ne cijeli ekran, nego jedna traka. Problem je i kad ga upalim nikad ne znam hoče li učitati CAM ili će dati poruku kodiran program. Onda ga terba ugasiti i ponovo upaliti. Problem je i što ponekad zna smrznuti cijelu sliku i onda se televizor sam ugasi i upali. Tu je i problem sa onim titlovima na BBC First, što nikome nije jasno. Pisao sam LG-u i proizvođaču CAM-a. Svi spojevi su novi kao i kabel. Moja sumnja sada ide na softwersku verziju CI slota. Ima tu dosta toga, ali u osnovi ovaj novi CAM, u koji se ne ubacuje kartica, preporučuje barem verziji CI+1.3. Meni je u TV CI+1. Nikakva softwerska nadogradnja ( frimware,service mode, usb) nije moguča. Meni jedino kad proradi, onda otvara sve kanale. I ja sam imao stari CAM sa karticom 3 g. i nikad problema sa LG TV-om koji nije ni bio smart TV. Interesanno je da kod matere na Vivaxu sve radi OK. Imam i novi LG koji ima CI+1.4 ( zadnja verzija) i kod njega sve radi, ali nisam ga toliko koristo. Zapeo sam riješiti ovo.