Citiraj:
Autor sipe
Ja sam uspio uhvatiti 1Gbps.
Došla mi je optika 04.2019, uzeo odmah 500/120, nikakvih problema s internetom u ovih godinu i pol.
Kad je došao turbo internet, poslao sam mail na sluzba.za.korisnike@a1.hr prije 20 dana da me zanima aktivacija turbo interneta i podaci o liniji.
Zvali su me 10 dana kasnije da mi mogu aktivirati, 219kn 1Gbps i Flat fon.
Potvrdio, nakon 5 dana došao mail da potvrdim ugovor klikom na link. Nakon 2 dana dolazi 2 SMS-a da su aktivirani Turbo Internet i FLAT Fon.
Resetirali su mi modem (sve postavke) i 1Gbps aktiviran.
Tako da oko 20 dana od slanja maila do aktivacije usluge.
Također u ugovoru piše
Ugovorna obveza: 0
to moram provjeriti jel 2 godine ili koliko.
Brzina postojana 
Stoji na 112MB/s zalijepljeno 
|
Meni su jučer stigli papiri poštom (telefonski sam inače sve potvrdio što se ugovora tiče, ove papire su poslali valjda samo da fizički isto imam) isto mi je ugovorna obveza 0 jer nikakve pogodnosti nemaju šta je žalosno za dugogodišnje korisnike pa sam rađe odabrao bez ugovorne obveze, cijena je ista.
Uzeo sam 1Gpbs/500Mbps, telefon, 2x stb, sportski i obiteljski paket plus dobio sam gratis neki sportski kanal moram vidit točno, sveukupna cijena svih tih paketa mi iznosi 379kn. Sljedeći tjedan mi dolaze promijeniti optički konektor i staviti huawei router, trenutno sam na ex. amis AON-u pa neće dugo trajat prebacivanje, pošto već imam optiku i sve je provedeno od prije.
Citiraj:
Autor Ecips Dlo
ukljucili mi danas 1gbit brzinu...prvotno na 500 bio (prije cca 2mj ugovorio),a racun ce biti 199 (fix+net)
kakav vi imate ping van hrv?ovaj ping mi se cini malo visokim
|
Jel ti stalno takva brzina ili varira ?