View Single Post
Staro 26.09.2020., 17:03   #593
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Ja sam uspio uhvatiti 1Gbps.
Došla mi je optika 04.2019, uzeo odmah 500/120, nikakvih problema s internetom u ovih godinu i pol.

Kad je došao turbo internet, poslao sam mail na sluzba.za.korisnike@a1.hr prije 20 dana da me zanima aktivacija turbo interneta i podaci o liniji.
Zvali su me 10 dana kasnije da mi mogu aktivirati, 219kn 1Gbps i Flat fon.
Potvrdio, nakon 5 dana došao mail da potvrdim ugovor klikom na link. Nakon 2 dana dolazi 2 SMS-a da su aktivirani Turbo Internet i FLAT Fon.

Resetirali su mi modem (sve postavke) i 1Gbps aktiviran.

Tako da oko 20 dana od slanja maila do aktivacije usluge.
Također u ugovoru piše

Ugovorna obveza: 0

to moram provjeriti jel 2 godine ili koliko.

Brzina postojana
Stoji na 112MB/s zalijepljeno
Meni su jučer stigli papiri poštom (telefonski sam inače sve potvrdio što se ugovora tiče, ove papire su poslali valjda samo da fizički isto imam) isto mi je ugovorna obveza 0 jer nikakve pogodnosti nemaju šta je žalosno za dugogodišnje korisnike pa sam rađe odabrao bez ugovorne obveze, cijena je ista.
Uzeo sam 1Gpbs/500Mbps, telefon, 2x stb, sportski i obiteljski paket plus dobio sam gratis neki sportski kanal moram vidit točno, sveukupna cijena svih tih paketa mi iznosi 379kn. Sljedeći tjedan mi dolaze promijeniti optički konektor i staviti huawei router, trenutno sam na ex. amis AON-u pa neće dugo trajat prebacivanje, pošto već imam optiku i sve je provedeno od prije.

Citiraj:
Autor Ecips Dlo Pregled postova

ukljucili mi danas 1gbit brzinu...prvotno na 500 bio (prije cca 2mj ugovorio),a racun ce biti 199 (fix+net)

kakav vi imate ping van hrv?ovaj ping mi se cini malo visokim
Jel ti stalno takva brzina ili varira ?

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 26.09.2020. u 21:35.
Thermaltake je offline   Reply With Quote