View Single Post
Staro 26.09.2020., 15:24   #98
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007

- Ako imas epic account gdje nisi do sada nikada kupovao (free uzimanja ako se ne varam ne spadaju u to), možeš promjeniti regiju na koju zelis. I to je moguce samo jednom.

- Ako si vec kupovao onda napravis novi account, rinse and repeat.

Naravno sve to uz VPN koji to podrzava - u me je PIA odradio kako spada.

NAPOMENA: za one igre koje zahtjevaju druge launchere ponekad moze doci do problema ako i jedan i drugi ili nisu na istoj regiji ili je potrebno kod pokretanja opaliti VPN. Nisam siguran, moram naći support mailove od Ubia-a kasnije pa potvrdim.

P.s.
Kako se rado spolier button u postu ?
aha, tnx... ma znam za te fore s Moldavijom i VPN-ovima... mislio da je na "našem" epic-u ta cijena pa reko wtf? -->
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
Aha, to te buni

A to ti je ona fora se prebacivanjem accounta na jeftine regije, u mom primjeru je stavljeno na moldaviju pa je cijena trilogije 29.99USD u startu pa -10USD sa kuponom.

U Slučaju da te zanima kako to?kako to? - kako to?

- Ako imas epic account gdje nisi do sada nikada kupovao (free uzimanja ako se ne varam ne spadaju u to), možeš promjeniti regiju na koju zelis. I to je moguce samo jednom.

- Ako si vec kupovao onda napravis novi account, rinse and repeat.

Naravno sve to uz VPN koji to podrzava - u me je PIA odradio kako spada.

NAPOMENA: za one igre koje zahtjevaju druge launchere ponekad moze doci do problema ako i jedan i drugi ili nisu na istoj regiji ili je potrebno kod pokretanja opaliti VPN. Nisam siguran, moram naći support mailove od Ubia-a kasnije pa potvrdim.

P.s.
Kako se rado spolier button u postu ?
aha, tnx... ma znam za te fore s Moldavijom i VPN-ovima... mislio da je na "našem" epic-u ta cijena pa reko wtf?
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote