Citiraj:
Autor OuttaControl
Imam i ja lg-jev C9 oled cisto informativno.
Da nece se dogodit u normalnom usecase-u, ali kul je sad sto postoje stotine i tisuće aplikacija, koje se znaju zamrznit, a drže "screen on" kad se zbugaju, odnosno ne daju tv-u da upali screen saver jer kao nešto reproduciraju(nas divni plex, neke iptv aplikacije - HRTi itd)
ako ista slika ostane fiksno određen veći broj sati, iso miki
Imamo na poslu Samsung Galaxy Anešto sa OLED ekranom na automatskom testu, nakon cca tjedan dana je burnin već bio na ekranu. Možda je bio i prije nisam gledao. I ja na mobu starom dvije godine ga vec imam. A LG C7 je imala gadnih problema sa Burn In-om samo sreca garancija je pokrivala. Tako da burn-in is real bro i nije taktika plašeja ljudi, ali nije drama ko što neki kukaju.
|
Čestitam.
Gle, strepiti hoće mi se neka aplikacija zalediti a ja baš neću biti kući satima i satima, mi je isto ko da strepim hoće mi puknut cijev i napraviti poplavu a mene nema doma da zatvorim vodu. Mogućnost postoji ali po meni je toliko minimalna da je zanemariva i svakako nije razlog za ne uzeti OLED. Koristim i Plex i HRTi i MaxTV i Smart IPTV nije mi se nikad ništa zaledilo. Možda C9 ima više RAMa od nekih starijih, ne znam.
S9 2 godine, S8 kod žene ćera 3 godine, nema burn ina.