Citiraj:
Autor RaneZ
Jel tako saljes i konzumu kad poskupi maslac 30% ?
Ovaj forum je postao trololo. Molim te kad saljes takve mailove u ducane da ne spominjes forume ili nesto... da ne stavljas ujedno i sve clanove na stup srama.
Otvori svoj HW store pa prodaj po 700 eura grafe... eod
|
Prvo nigdje nije spomenut forum. Drugo uspoređivat maslac sa grafičkom je suludo. Ovo je mjesto di komentiramo grafičke i cijene a ne maslac.Treće zna se kolika je cijena grafičke. Četvrto šta te košta poslat takav mail i šta te tu ima bit sram. Zbog ovakvog razmišljanja nam i je kako je u svemu. Svih je sram svima je bitno šta će neko reč ili šta netko misli. Zato nam i prodaju stvari po nerealnim cijenama, zato nam danas i prodaju nezavršene igre pune bugova i problema a nabijaju cijene u nebesa, jer smo ovce jer prihvačamo da je to tako. Dat ću ti jedan glup primjer zamisli da sad ljudi ne razmišljaju tako plitko i počnu izbjegavat takve dućane i naručuju svi iz vana vidio bi kako bi im naštetili i kako bi pazili ubuduće šta rade. Isto tako npr jedan ot primjer youtube nabili su reklame nemoš više ništa pogledat a da ne pogledaš 10 reklama između pa ti ponude preplatu bez toga a da nismo ovce rekli bi sad idemo 3 dana svi bez youtube da nitko ne otvara pa eto njima milijunskih gubitaka pa češ vidit kako će maknit reklame. Ali ne večina će bit ovčice koje zaboli za sve i žalit će se i pisat na raznim forumima, facebook, portalima i na tome će ostat.
A svaki pokušaj otpora ili pokušaja će ismijavat i"sramit se" ko sad ti.
Citiraj:
Autor Disco
Kad sam radio u dućanu i kad bi mi ljudi došli tako objašnjavati da je nešto jeftinije drugdje i da bi trebao prenest gazdi da smo skupi...samo bi rekao, super da. Hvala i doviđenja.
Ljudima očito nije jasno da tako neće apsolutno ništa postići. Boli ih briga (dućane i gazde), imate izbor kupiti ili ne kupiti, kupite drugdje, glasajte novčanikom. A pogotovo je ''super'' ovaj tvoj bezobrazni mail s kojim nećeš apsolutno ništa postići. Nevezano uz temu, nikad mi nije bilo jasno zašto se ljudi vole istresat na prodavače općenito koji u ovakvim stvarima nemaju veze s time i ne mogu ništa (OK, ti poslao mail na info, nije isto, ali je bezobrazan). Imam PTSP od bezobraznih ljudi bez razloga, pa zato ova moja reakcija.
Inače svaka čast za onu situaciju sa ADM-om i 1080!  
|
Postiže se lako al ne jedan čovjek potrebna je masa ljudi

Mail nije poslan prodavačima nego tvrtci hg spot. A to šta su oni na prvoj liniji jbg predstavljaju svoju firmu i ja im se uvijek prije paljbe izvinem i to im kažem

bezobrazluk je ovo šta oni rade ne moj mail
Adm ti je odgovor na tvoju konstantaciju. Da svi naprave šta ja nebi im padalo napamet to uopće radit.
A za ostalo pročitaj odgovor kolegi gore.