View Single Post
Staro 25.09.2020., 09:34   #2150
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Ne, desit ce ti se burn in nakon 2 godine, odnit ces na garanciju i pajdasi ce rec e pajdo nije ti to pokriveno sa produženom to ti je samo bilo u ove prve 2. Idi doma gledat urezane logo-e narednih 5 godina

Pa za 10% razlike nebi ni ja u njih uzimao, ali za 30-40-50, naravno da ocu.
Taj burn-in je čista taktika plašenja ljudi koji zbog nekog čudnog razloga ne vole OLED ili si tako pravdaju što ga ne mogu trenutno kupit jer je zaista preskup. Imam plazmu preko 15 godina staru, gejmao na njoj satima, odradila hiljade i hilade sati, nikakv burn-in i dan danas radi. LG Oled nakon što radi po 4h u komadu idući put kad ga ugasiš, prije nego isključi panel pokrene pixel refresher. Čim primjeti da je slika statična, TV pokrene screensaver automatski. Zaista su mislili na taj problem i po meni moraš biti žešći debil da ti se išta burn-ina ako koristiš iole normalno TV. A tko se plaši toga neka mu je sa srećom, ne mora svatko uživati u najboljoj stvari što se dogodila display tehnologiji u ne znam koliko godina.

I da, svjesno sam pristao na produljeno jamstvo koje ne pokriva burn in. Isti me ni najmanje ne brine. I ovako tih 5 godina sam uzeo ko bedak jer sam se htio zaštiti jeri mi se ruka tresla kad je trebalo provući karticu za svu tu lovu. Tad mi je tih 1000kn bilo sića naspram 15000. Da se mogu vratiti nazad ne bi uzeo, ali ne zbog burn ina.
vlatko27 je online   Reply With Quote