View Single Post
Staro 24.09.2020., 21:29   #3119
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
ADM se sjećam još dok je Danko to prodavao iz svog boravka u Nalješkovićevoj. I cjenika u excelu i izdavanja robe ispred garaže
Da, dvije garaze ispod zgrade, sluzile su kao skladiste.

123-DDS (2003)

No, postojao je jedan odlican igrac koji se zvao Slaven. Danko ga je znao, ne znam jesu li katkad i suradjivali tada, no Slaven, da je otvorio ducan (a planirao je, tik do smrti) sigurno bi postao najpovoljniji ducan ponudom. Imao je kojekakve veze, ideje, nije ni spavao od silnog putovanja po robu. Nazalost, slagirao se i preminuo. Njegov sajt, cudom i dalje je dostupan, bez ikakve arhivske intervencije:

Slaven (2005)

Mene su ADM-ovci samo s jednom sitnicom naljutili, bas datumski povezano s gornjim linkovima. DD je imao valjda prve 200 giga diskove od Seagatea u gradu, kupio sam dva komada isti tjedan kad je javio da su stigli. I nisam uopce gledao trajanje garancije, naime, trajala je samo jednu godinu!

Jedan od diskova se pokazao cudnim, greske dijagnostikom nije pokazivao, ali nije vladao svojim kapacitetom stabilno, kod particija, formatiranja, nekakvo nestabilno i blesavo ponasanje. Kupljen kod DD-a, a onda reklamiran u ADM-u, valjda prvi nekolio mjeseci kad su otvorili. Bilo je izmotavanja oko te garancije, ali sam ipak isposlovao da se dobije novi.

...
Visage je offline   Reply With Quote