Citiraj:
Autor Igorr
Neda mi se pisati romane, vidim da si nabrijan 
|
Here we go again, opet se dam navuć u apple fanboy rasprave

OK, let's play
Citiraj:
Autor Igorr
Ali ajde bar par stvari:
Jesi ti ozbiljan ili?
Počeo sam pisati pa sam izbrisao, nemam volje... neka ostane na ovom kratkom pitanju 
|
Imaš pravo, Apple GPS je bolji od svih drugih GPS-a. 1:0 za tebe, sretan?
Citiraj:
Autor Igorr
Ne pada mi na pamet kupovati dodatne senzore i kačiti po sebi, pa mi tako ni ANT+ nije minus.
Kome stvarno treba ANT - neće kupiti AW.
|
Točno to, i s time ti odmah pada u vodu sve što ti je pozitivno za "Health".
Nađi vremena i prouči kako rade senzori i čemu služi ovo lijepo zeleno svijetlo koje svjetli ispod, onda možemo pričati
Citiraj:
Autor Igorr
I što ti znači nije do Applea nego do senzora?
Pa normalno da je do je do senzora, i ne, svi senzori takvog "tipa" nisu jednako precizni
|
Tako je, nisu precizni, točka. Pročitaj što sam iznad napisao i probaj opet. Netko tko mora biti ovisan o praćenju rada srca, ne pomišlja o ovakvom senzoru. Kraj priče.
Citiraj:
Autor Igorr
Ok, ali kao netko tko koristi apple pay i inače, apsolutno mi se neda imati 2 tipa plaćanja.
|
Svjestan si da imaš jedan tip plaćanja? Plaćaš sa svoje kartice? Svejedno je jesi li dao podatke o kartici Appleu, Googleu ili Garminu. Svi rade jednako.
Citiraj:
Autor Igorr
Kruške i jabuke jelte...
Ja se javim gdje god da mi je mob, tebi možda nije bitno ali meni je.
Dovoljno mi je vrhom malog prsta pritisnuti gumb za javljanje, tako se javim 
|
Bravo, objasni mi kako je to drugačije od svih drugih satova koji imaju istu mogućnosti?
Citiraj:
Autor Igorr
Opet nemaš pojma.
BT standard je jako bitan, ali nemaju svi uređaji receiver/transmitter sa jednakim dometom.
|
Baci se na čitanje još jednom, ne ovisi samo o receiveru/transmitteru i Apple nije ništa bolji od bilo kojeg drugog sata ni u tom području
Citiraj:
Autor Igorr
Ok, ne znam koliko dobro radi na garminu, možda radi i bolje, nemam blage.
Kažem samo da apple watch ima sve skupa najbolji dojam UX-a za mene.
|
Super, po tvom subjektivnom mišljenju, to je najbolja stvar na svijetu. Objektivno, svaki drugi pametni sat ima iste funkcije i radi stvari na isti način.
Citiraj:
Autor Igorr
Što želiš da ti krenem nabrajati sve još dodatne stvari koje možeš sa apple watchem u odnosu na garmina?
Daj me nemoj 
|
Slobodno, fino me nasmijala prva lista allmighty apple watch funkcionalnosti

Pomislio bi čovjek nakon toga da nošenje Apple Watcha pretvara ljude u Power Rangerse.
Citiraj:
Autor Igorr
Nema sve nego ima neke stvari.
I ima neke appove/tehnologije koje apple ne podržava, što naravno nekom može biti više nego dovoljan razlog za ići na garmina.
Ako tebi garmin daje sve što ti treba - super, meni ne pada ni na pamet preći na njega.
Eto, dosta od mene na ovu temu.
Živio ti meni 
|
Nitko te ne tjera na Garmina. Imaš skupu jednodnevnu narukvicu i zadovoljan si, super, i ja sam