View Single Post
Staro 24.09.2020., 14:55   #1954
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Cak se mogu i sloziti s Igorom, jer dosta toga sam vidio u praksi kod kolega koji imaju apple watch, a pogotovo nekih stvari koje su bolje rjesene naspram galaxy watcha. Jedina stvar koja nije ista je ta baterija, od 5 do 7 dana, ovisi koliko ga nosim.

Meni s druge strane je GW jedna od boljih kupovina otkad sam prodao garminov sat iz razloga sto sam puno vise htio klasicni izgled sata, a nisam vise imao potrebu za sportskom masinom. Igrom slucaja bio je forerunner. Mozda bi drukcije mislio da je bio F3 ili sl.

1. GPS je na mjestu, ne leti
2. HR radi iznenadjujuce dobro s obzirom da koristim milanese loop, a ne remen, ali nisam testirao tocnost
3. Uspio sam upogoniti spay, slazem se, once you go black...
4. Pozivi u voznji, to mi je bio jedan od key featurea kad sam ga kupovao - i radi jako dobro
5. BT domet nije bogzna sto, najveca mana imho
6. S aplikacijama kaska debelo. Moze proci par dana da nista na satu ne cackam - jer nemam sta cackati osim gledat prognozu i swajpati po widgetima. Fali mi dobar smart home app (apple to ima super rjeseno). Cak i njihov smart home app izgleda bolje od google home na mobovima (opet, imho).
7. Takodjer. Stravu sam ugasio, nemam potrebe za njom. Za ovo sto radim dosta mi je samsung health.
8. Ovo i ja cesto koristim, doma castam svasta sa jutuba, deezera itd i sat uredno prepoznaje player na mobu te imam nekakvu kontrolu. ALI kod castanja nema kontrole zvuka sto je ogroman propust. Rekao bih da je to prije propust na relaciji mob-chromecast nego do sata.

Plan je ostati na GW dok mi ga ne uniste updejtovima. Baterija ce valjda potrajati s obzirom koliko je trebam puniti... Zalosti me samo da nova serija GW ne prati neki napredak i rade kompromise s autonomijom pa ih niti ne mogu gledati kao upgrade