Citiraj:
Autor Sinac
Našao sam na puno mjesta da se može snimati TS, provjerim kad ulovim vremena, danas ili sutra.
|
Snimanje nisam još probao, ali pretpostavljam da nije neka nauka jer se samo kopira stream (nema više digitaliziranja kao nekad kod analognih pa da treba hw-encoder da bude kvalitetno i bez gubitka frameova).
Citiraj:
Autor Sinac
Sva 3 monitora imaš spojena na istu grafičku karticu?
|
Da, konkretno na toj makini, RX580 na DVI, HDMI i DP.
Citiraj:
Autor Sinac
... Niti jedna TV tuner kartica/USB stick ne može reproducirati više TV kanala od broja TV tunera ugrađenih u uređaj - 1 TV tuner = 1 TV kanal, 4 TV tunera = 4 TV kanala.
|
Na Avermedia TwinStaru (dual-tuner) sam mogao gledati 1+2 streama, odnosno prvi iz jednog muxa (1. tuner), a druga dva iz drugog (2.tuner).
Nažalost, Avermedia se odrekla svih starih tunera i više ih nema na njihovom webu, pa ne mogu probati neki noviji driver ili player (njihov MediaCenter).
Ali ... kopkalo me ovo o čemu pišu c-shadow i dakky pa sam išao probati stari tuner na jednoj drugoj makini ali sa DVBviewerom (nezavisni player) i uz nešto brljanja po .ini fileovima za transpondere uspije odskenirati i prikazati !! TrendTV HD, kanal koji prepozna kao 1280x720 u HEVCu.
U istoj grupi (762 GHz ili MHz) pronađe ukupno 4, TrendTV i Laudato u SD i HD (720p) rezoluciji !?. Ostale HD muxeve ne nađe ali tomu je možda razlog druga antena i slabija osjetljivost Avermedia tunera.
Sad mi je sve skupa još manje jasno nego prije
Pic or didn't happen'

... dodajem snapshote.