View Single Post
Staro 24.09.2020., 13:54   #629
Max Rockatansky
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Našao sam na puno mjesta da se može snimati TS, provjerim kad ulovim vremena, danas ili sutra.
Snimanje nisam još probao, ali pretpostavljam da nije neka nauka jer se samo kopira stream (nema više digitaliziranja kao nekad kod analognih pa da treba hw-encoder da bude kvalitetno i bez gubitka frameova).

Citiraj:
Sva 3 monitora imaš spojena na istu grafičku karticu?
Da, konkretno na toj makini, RX580 na DVI, HDMI i DP.

Citiraj:
... Niti jedna TV tuner kartica/USB stick ne može reproducirati više TV kanala od broja TV tunera ugrađenih u uređaj - 1 TV tuner = 1 TV kanal, 4 TV tunera = 4 TV kanala.
Na Avermedia TwinStaru (dual-tuner) sam mogao gledati 1+2 streama, odnosno prvi iz jednog muxa (1. tuner), a druga dva iz drugog (2.tuner).

Nažalost, Avermedia se odrekla svih starih tunera i više ih nema na njihovom webu, pa ne mogu probati neki noviji driver ili player (njihov MediaCenter).
Ali ... kopkalo me ovo o čemu pišu c-shadow i dakky pa sam išao probati stari tuner na jednoj drugoj makini ali sa DVBviewerom (nezavisni player) i uz nešto brljanja po .ini fileovima za transpondere uspije odskenirati i prikazati !! TrendTV HD, kanal koji prepozna kao 1280x720 u HEVCu.
U istoj grupi (762 GHz ili MHz) pronađe ukupno 4, TrendTV i Laudato u SD i HD (720p) rezoluciji !?. Ostale HD muxeve ne nađe ali tomu je možda razlog druga antena i slabija osjetljivost Avermedia tunera.
Sad mi je sve skupa još manje jasno nego prije

Pic or didn't happen' ... dodajem snapshote.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DBVviewer-TrendTV-SD.jpg‎
Views:	244
Size:	230.4 kB
ID:	22708   Click image for larger version

Name:	DBVviewer-TrendTV-HD720p.jpg‎
Views:	248
Size:	215.0 kB
ID:	22709  

Zadnje izmijenjeno od: Max Rockatansky. 24.09.2020. u 14:24. Razlog: Dodane slike
Max Rockatansky je offline   Reply With Quote