Citiraj:
Autor Old.machine
|
Hmmm..čim sam pogledao Battlefield video, tamo negdje oko 2 minute, rekao pa ovo tako nekako izgleda. Čim upalim igru Standby Memory mi pojede sav Free Memory, u sat vremena gaminga upravo sada, standby memory je bio između 7-10 GB a free memory 0-10 MB. Moguće kako free memory padne na 0 da se tu dogodi taj stutter. Teško je uloviti točan trenutak ali ukoliko Standy Memory od skoro 10GB ne spada pod sasvim normalno i Free Memory skoro ništa(Free RAM=wasted RAM), onda je možda ovo uzrok problema.
Citiraj:
Autor Matebaron
Možda da probaš druge drivere za grafičku. Također probaj koristiti Vulkan gdje je moguće.
|
Svaki nVidia driver otkad imam komp sam probao, znači bar 3, i uvijek isto. Vulkan koristim u Doom.
Citiraj:
Autor Mihael
i probaj istekati TV dok gejmas odnosno monitor ako igras na tv/u
|
Hmm...baš ištekati kabel? Uvijek koristim u Windows "this monitor only", nikad extend ili duplicate, uvijek jedan ili drugi. Ne znam jel ima svrhu baš kabel ištekati ali mogu probati...
Inače za gore što su ljudi rekli temp grafičke mi je bila oko 58-68°C, Event viewer nisam vidio ništa posebno ali iskreno, ne znam ni gdje gledatiu tom čudu. Ja sam mislio da on služi isključivo za scamanje ljudi.