Čeka se pre patch.
Igra se resto druid (476 ilvl, oko 160 corruption - 120 resistance), uspio achivement riješiti (svi dungeoni 15+), digao rdruida na 2.5k rio u nekih 10 dana, odradio sve dungeone na 15 i više, riješio Raid na HC za mount, riješio Jainu i dobio mount. Nakupio nekih 250 mountova, nakupio oko 700k golda, nemam više što raditi. Ulogiram se, pogledaom emissary (ako je onaj za 2k golda, odradim na svim charovima), ako ne, možda odradim kakav m+ i gasim wow.
Imam 6 120 charova, još ću bar 2 dići za vrijeme pre patcha.
Ako netko želi koji dungeon odigrati (10-17), mogu i pomoći s slabijim dungeonima, imam tanka, healera i dps-a, pošaljite PM, dodamo se.
Ne raidam, uopće, odradio 2 raida sve zajedno, m+ mi je prioritet, nemam vremena sjediti par sati u komadu i pričati preko Discorda više (familija, posao, itd.).
I još samo da dodam, levelam BM Huntera... Ta klasa je poglupljena do bola. Doslovno 3 spella i tako u krug. Dosadnija klasa ne postoji trenutno. Igrao sam BM huntera još u TBC-u, najjača klasa za PVP u to vrijeme. Ali sada. Pošalješ peta i 2 spella tapkaš kada dođu s CD-a.