Citiraj:
Autor Michel
Vidiš meni je u chatu, customer support odgovorio da nema problema imaju karticu i stiže mi najkasnije 29.9.
Međutim evo upravo provjerio, još uvijek nije dispatched od prvog dana...
|
Ako pričaš o Amazonu mislim da nemaš frke. Kad sam naručivao Shield pred par godina, platio sam najjeftiniju dostavu i stajao je...bubam, možda 5 dana u processing umjesto da su poslali, al kad su poslali mi je došlo za 3 dana (Amazon UK), jer su na svoj trošak poslali brzom poštom zbog kašnjenja slanja.
A ovo s prodajom, nedostupnosti i slično....vidim cijeli svjet naprosto popi*dio od te korone. Ista stvar je i sa Xbox i PS, sve stranice pocrkavala na dan pre-ordera. Ne znam što misliti, nema mi logike. Kažu da se HW prodaje više nego ikad, a posljedice korone su da je masa ljudi ostala bez posla i/ili su im skresane plaće. A troši se više nego ikad općenito...
A što se Buildzodia i njegovih analiza ploča i GPU-a tiče, kako je rečeno morate voditi računa o tome da on sve gleda kroz extreme OC i ne gleda uopće neke druge stvari koje su korisnicima bitne. Za nas smrtnike je dosta toga poprilično dobro. Tako da se ne zamarate glupostima.
I iako sam mišljenja da ne treba brzat, ne pada mi napamet pametovat, vrijeđat i nešto slično ljude koji su se odlučili kupiti bilo što, što meni nema smisla i ne kužim te koji se osjećaju da moraju vrjeđat druge zbog toga...