Oprosti, ali nisi u pravu, niti je itko od nas u temi da drugima spočitava ili općenito podjebava ljude. Do DLSS i RIS rasprave smo došli sasvim normalnim putem, a obzirom da ove godine u razmaku par mjeseci stiže hrpa novog hardvera - priča koji put skrene ovim ili onim putem, ali opet je sve to u kontekstu rasprave nadolazećeg hardvera. Ne može Intel izdati nešto bez da se spomene AMD, niti nVidia može izdati novu RTX 3000 seriju, bez da se spomene Radeon RDNA 2 za koju Isus Bog ne zna da li bude valjala ili bude još jedno sranje u boji.

Vrlo vjerojatno ova druga opcija, ali onda, ako ništa drugo opet imamo materijala za ismijavanje AMD RTG divizije, pa nije ni to loše.

Da bi ovakve teme koji se dotiču novog i nadolazećeg hardvera bile sterilno čiste, mjesecima se ne bi maknuli od prve dvije stranice, jer bi se rasprava vodila isključivo o samo onome kaj se unaprijed odredi i to je to - ni makac.
Mislim, meni prvome nije problem maknuti se kompletno iz svih ovih tema, jer fala Bogu, materijala ima na pretek, ali onda ostajem sam sa svojim mislima, jer na forumu koji je prvenstveno tehnički orijentiran ne smijemo raspravljati o tehničkim stvarima, pa sad dolazimo do toga da moramo paziti da se netko ne uvrijedi, ako se želi raspravljati o određenom komadu hardvera, jer eto - ljudi imaju osjećaje prema hardveru. No uglavnom, nemoj se srditi, pogotovo zbog grafičke kartice, a bome nije da si se zajebal s narudžbom RTX 3000 serije, a ako treba prijaviti (moje) postove da se počisti tema - ne dajte se smetati.