Citiraj:
Autor Dottore
@Calypso
Heretiku  Konačno si primio posla. Još jedan Parker fan
Kud baš tu pastu vadio iz naftalina? Arctic MX-2, MX-4 ili Coolermaster MasterGEL
Imam Wiha set , full udobna (naručene sa Alixpresa i dobiješ screwpad - uglavnom magnetizirana )
Jedina mana mi je fotografsko pamćenje.
Radim isključivo medicinskim rukavicama da ne ostavim tragove prstiju.
|
Jes jes, iskljucivo i samo Parkerice kod mene... Nisu skupe, a osjeti se razlika izmedju vulgaris bzvz kemijskih i Parkerice... Ima nesto do balansiranja te kemijske i kako sjedi u ruci bez da ju uopce osjetis...
Vec dugo vremena koristim ovu AS Ceramique2 jer imam odlicne rezultate sa njom, a nije provodiljiva... Plus, imam 25g tubu pa stvarno nema smisla da trosim sad novce i kupujem neke fantasticne paste...
Imam mali Black&Decker ziroskopski srafciger, adapter za male bitove i bitove od nekog vulgaris Jackly chinese srafcigera...

Taj moze odvrnut i zavrnut sta god hoces... Rucno da cu sarafat sa sarafcigerom zaboravi, nema boga, pa da mi zapesce otpadne... A na P51 ima stvarno omanje krdo sarafa...
Sve u svemu, P51 radi puno bolje i stabilnije zadnjih par dana otkad sam zamijenio pastu... Cak mogu i vise napone spustat bez rusenja... I jos dodatno, instalirao sam najnovije drivere za nVidiju Quadro M2200 tako da sad i ona lijepo seta goredole sa frekvencijom (iz nekog blesavog razloga su mi izgleda ostali vulgaris nVidia driveri, valjda se nisam nikad sjetio upgrade napravit)...

Naravno, intelica onboard je ugasena jer je uzasno nestabilna na ovom laptopu...