View Single Post
Staro 19.09.2020., 16:01   #2583
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
...

Prije nekoliko godina isao sam poslom u SLO, Ljubljana, a mjesec dana prije toga nasao sam lika u Ljubljani na Bolhi (najveci Slo oglasnik) koji je imao punu ladicu HP zupcanika za 4x seriju, pa zapisah da ne zaboravim njega na povratku. Kod sebe u uredu je imao najcudniju stolicu (uzivo) koju sam ikad vidio: Pilot Spinalis.

Vjerujem da su dobile nesto revizije u dijelovima, jer siguran sam da su ledja bila znatno visa kod mene na prvom modelu. Kupili su tri takve za vodstvo u firmi, ali samo jednoj osobi je legla. Nova je bila, dobio sam je za 40% cijena i rekao, ajde da probam, jer nova je kostala preko soma jureka, a sad gledam, jos su podigli cijenu gore.

Na prvi osjecaj solidno, ugodno, ali kroz tjedne, pa i mjesece, nikad nisam mogao sjediti, a da nisam razmisljao da sjedim. Kao na medicinskoj lopti, dobro, malo manje, ali tako nekako. Nekolio minuta se pomices ugodno, a onda stalno i stalno - sjedim na stolici, sjedim na stolici...

Navikao sam dinuti noge u lotus polocaj ako sjedim duze od 30-tak minuta, a to na takvim stolicama nije moguce.

Trenutno imam stolicu iz Lesnine, moram naci model, oko 1700 kn, ali nikad bolju nisam imao, lotus sjedenje je savrseno, jedina mana, kao i svih tapeciranja umjetnim kozama, termolabilnost nakon nekog vremena, koja se manifestira raspadanjem na dijelovime rukohvata, pa onda ledja...

Nosit cu je tapetaru da mi je slozi u alcantari ili nekom elasticnijem materijalu, a vama i dalje notica, da koristite auto presvlake, ako ne zelite da vam se isto desi, jasno, kome ne smeta njihova ruznoca.

...
Visage je offline   Reply With Quote