View Single Post
Staro 19.09.2020., 15:32   #1559
thunder11
Premium
Moj komp

thunder11's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor extasy Pregled postova
Koji od partnera ce imat najvecu garanciju (3080 i 3090)?
Mislim da cu na temelju toga odabrat jer ne planiram upgrade radit 3 godine sigurno...
Za sada koliko znam, ZOTAC ima 3+2 =5 opciju nakon registracije proizvoda na njihovom WEB-u.

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Oni koji se žure kao da kupuju baterije za svoj pacemaker na izdahu bi trebali malo razmisliti zašto se nvidia toliko potrudila požuriti launch na koji očigledno nije bila spremna, sa svojim (nedostupnim) kartušama od 400W. Nove generacije grafa se ne predstavljaju svake godine, pričekajte mjesec dana pobogu.

Čisto "what if" scenarij, šta ako dostupnost grafa i od AMD-a nebu bila zadovoljavajuća? Pa oni koji nisu uspijeli od ngridije dobiti išta, pa se ohrabljivali da će ak pričekati AMD kako bi od njih uzeli pa na kraju i u njih nema
Baš si tak i ja osobno razmišljam, ako ne prođe narudžba koju imama ( a neće) si govorim " a dobro, idemo vidjeti šta AMD nudi". Kada se ispostavi AMD razvali, ljudi navale (ili botovi - ko će ga znati) i opet prazne ruke

p.s.
Nije kraj svijeta, niti drama - odem na putovanje za ta pare, potrošit ću ih sigurno negdje .. ali čisto primjerski..

Zadnje izmijenjeno od: thunder11. 19.09.2020. u 15:43.
thunder11 je offline   Reply With Quote