View Single Post
Staro 18.09.2020., 21:29   #283
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Najveći problem mi je bilo prebacivanje cijelog ssd diska (samo programi i igre) na unaprijed pripremljenu particiju na drugom disku. U idealnom slučaju želim izbjeći copy-paste kroz winse jer svako malo nešto pukne (ili error ili neke fajlove ne može kopirati).

Nažalost ideja da napravim image diska i restoram image na izričito tu particiju mi nije prolazila. Na kraju sam kopirao malo po malo.

Pored toga, imao sam slučaj kod seljenja jednog laptop diska na drugi disk. Više particija, sistem, utility, recovery, data. Recimo da ne želim utility particiju - ostaje mi unalocated prostor kojeg ne mogu prispojiti nekoj particiji u procesu restoranja. Drugi problem - želim kod restoranja odmah povećati/smaniti particije na destination disku. To mi je samo Acronis mogao napraviti. Ali mergati prazan prostor s nekom od particija ne može.

Znači jučer i danas sam sigurno 8h izgubio na kloniranje pc i laptop diskova na nove Isprobavao alate, testirao, al baš ono "ajmo vidjeti koji app može to lakše napraviti" i tako. Daaavno sam to zadnji put radio. Zaključak - svaki će napraviti posao, ali nijedan mi se nije pokazao kao katica za sve