View Single Post
Staro 18.09.2020., 21:07   #1537
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor guerra Pregled postova
@sti

@Gigi1

Ti si rekao da se za 3080 nema kaj traziti sa napajanjem ispod 750w, a sad se vidi da je i 650w dosta cak i sa najjacim procesorima koje ionak ima mali postotak korisnika...
nakon mojih 5/6 postova na tu temu i dalje ne citas s razumijevanjem neg se držis prvog posta ko pijan plota, a da nisi razmislio o smislu tog posta, da ti pomognem, ne nije se odnosio na nova napajanja...

A sto se tice ovoga oko proceva, kakvog smisla ima uzeti rtx3080 i neki slabiji proc kad namuci i najjace proceve, zasto bi netko davao tolku lovu za grafu i onda uzeo r5 3600 ili i5 9600 pa da ju bottlnecka. Takve kombinacije ce vjv imat samo balkanci...bikoz hajp trejn - dajem bubreg za novu grafu.

I da zaokružimo, ne da se prebacilo 500W kak sam i pisao, nego i 550W koliko sam brzinski vidio, i to na doom-u ak se ne varam, a doom koliko sam ranije gledao ne optereti proc kao npr. MS FS.,a biti ce jos više toga u ne tako dalekoj buducnosti jer nemaju nove konzole bzvz 8 jezgrne proceve, + ak femfx zaživi bit ce to vatromet cuclanja storma prek cpu-a.

Nazad na temu, ocekivano nasviran samsungov 8nm proces, nvidia je super jos i izvukla sto je izvuc mogla, ali da efikasnost pati - pati, koliko sam vidio neki aib modeli povuku i do 400W, mene to osobno ne smeta dok god su temp u granicama normale, stovise lajkam kad neki proizvodjac poduzme extra korake za pref.gain i ode izvan do tada "normalnih ili ocekivanih" limita.

Dobro je adored rekao, ove gen se amd ne treba bojati, ali iduce, kada nvda predje na neki bolji proiz.proces bit ce zajebano.

svima koji su narucili happy gaming hours i da stigne cim prije.

btw. Jensen bog, jaci je od Delboya Trottera