View Single Post
Staro 18.09.2020., 18:31   #1517
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@Manuel

Pa dobio si 100%... u Quake 2 Path Tracingu i Minecraft Ray Tracingu šta te lagao, sve ti čoek točno rekao

Danas sam malo čituljio ekipu po netu. Majke ti isusove kakav gnjev, kakav plač... onda mene tu neko jebe i proziva za vajnanje što sam popljuvao AMD što prekrši obećani support Zen3 na 300 čipsetu, a ovo što danas čitao sam maltene ljude bi nabijali na ražanj i pekli jer nisu uhvatili grafičku karticu od 700+ dolara/eura. I to je sasma u redu i normalno.

2 dana nakon launcha i poprilično pregledanog i pročitanog materijala od strane poslovično respektabilnih i nepristranih autora, sve mi se manje sviđa ova cijela priča oko AmpWhere-a u smislu "moram ga nabavit čim pre bre". Daleko je to od onog što je Kožnati 01.09 odlaprdao. Daleko od toga da nije odmak i skok u performansama, ali ne onakav kakav je obećan i prezentiran. Bolja je od 2080Ti točno onoliko koliko su joj nafilali dodataka i koliko više struje vuče. Sad se vade na UP TO 2X. Čeripikali su i benčeve i postavke testiranja. Nakon što su oba Stevana propustila ju kroz svoje ruke i testove, daleko je to od 2x 2080. 40% onako od oka. Nije to malo ali nije ni obećano.

Naravno, renderima je vrhunska da ne može bit vrhunskija ali pričam o nama kojima je to zabava a ne posao/zarada. Jasno nemam niš protiv ekipe ovdje koja ih je kupila i kojoj su u dolasku, ali mislim da je hype odradio svoje po pitanju ove megalomanije sa botovima. Jučer čitam evga forum, ljudi oće krv zaposlenika evge, prestrašno.

Uglavnom, svima kojima se ne žuri, treba pratiti situaciju. Znam da dani sporo idu (govorim u svoje ime) i sam bi rado da je sutra taj 28.10 ali eto, još 40tak dana pa će sve karte biti na stolu.
Brko je offline   Reply With Quote