Citiraj:
Autor slavonac90
https://www.emmezeta.hr/duke-uredska...ja-626441.html
Ima li netko ovo možda? Trenutno koristim istu onakvu kakvu je netko linkao na prethodnoj stranici iz kauflanda i ubi me koliko je neudobna, doduše i stara je preko 5 godina pa je sva rasklimana i vrijeme je za zamjenu. Čitam da je dosta ljudi zadovoljno s Markusom koji je sada 1000 kn + dostava u Os, pa me izađe dosta to. Ako nema ništa pametno do 1000 kn strpim se do BF pa uzmem Markusa iako mi ne djeluje puno kvalitetnije od ove Kaufland koju imam, iako nisam vidio uživo stolicu nikada pa je teško ocijeniti. Uglavnom tražim nešto ispod 1000 kn a da je iole kvalitetno i da se može sjediti par sati dnevno.
|
Citiraj:
Autor Mirkopoter
|
Ništa to, katastrofa, promjenio sam 5 stolica iz emmezete(3x pod garancijom), to puca, mehanizam ne valja/procuri, bole leđa, najobičniji kineski škart. Zadnja se polomila, zet sio na nju(malo je jači, 120kg), var se isčupa, katastrofa, žali Bože para.
Imam tu iz Kauflanda isto, ništa to nije bolje od ovog isti đava. Nakon potrosenih 3000kn na gluposti uzeo sam Markusa ima god ipo dana. To je ko novo idalje. Leđa manje bole, sustav naginanja je bolji nego ti kinezi od 10 dolara u kini. i pazi, nije se polomio kad je zet sjeo na nju i izvalio se. Znači Markus ne možeš uspoređivat sa doslovno niti jednom stolicom do 2500 kuna koja se nalazi u našim salonima (emmezeta, lesnina i ostali). Razina kvalitete je osjetno puno veća i jednostavno se isplati. Ima i ona svojih mana, previsoki nasloni za ruke, nije za ljude nižeg rasta bla. bla. ali prema ovim jeftikanerima je jugo vs mercedes.