View Single Post
Staro 18.09.2020., 12:00   #1060
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Znam da ce me neki ovdje napast al' e-romobil je jedno od najglupljih i najnesigurnijih prometala ikad izmisljenih. Od igracke su napravili vozilo koje je prebrzo i preopasno za pjesacku stazu, zbog pjesaka. A opet preopasno za cestu sa tim malim kotacicima jer je lako pasti. Iako kuzim da je prakticnije od bajka jer je malo, moze se sklopiti, stane u gepek, ponese se i lako spremi negdje na poslu ili doma...
Slažem se u potpunosti. Ima puno ekipe koja jurca gdje god stigne, a zaustavni put romobila i mogućnost naglog manevra nije optimalana za te brzine.

Ovo što je Gilbert5 napisao je istina. Ograničiti brzinu na 20/25 kmh, isključivo biciklistička staza i to je to. Ukinutih ih skroz nema nikakvog smisla, tako da mislim da je to riješenje.

Ja sam danas došao do 1200 km u 7 mjeseci korištenja Ninebot G30, većinom tura Jarun-Knežija-Savska-Vrbik i svakavih sam situacija imao koje su hvala Bogu završile ok, ali sam stekao dosta iskustva i vozim se puno opreznije nego na početku. Koncetracija na maksimalno i opaženje svakog detalja ostalih sudionika u prometu je must.
SrKi je offline   Reply With Quote