View Single Post
Staro 18.09.2020., 08:06   #1463
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Svaka vam čast šta imate muda kupovat ovako odmah i po većim cijenama (a i ovo šuškanje da će odmah izbaciti i modele sa više memorije). Ja ću ipak pričekat RDNA 2, da se slegne prašina i da se pokažu eventualne mane kod early adoptera ala crkavanje memorije kod turinga i slično. A i zapravo čekam slabije modele.

Nego napajanja...malo sam ostao kod cijena, gledao sam Corsair RM 650-750 i to je skoro 1k kn. Pretpostavljam da je Corsair i dalje top (baš sam jako zadovoljan ovim HX 450)...ili?
A kakav je ovaj Seasonic, to je neka srednja žalost ili (vidim da je polu-modularno baš kao i ovo moje)?

https://www.hgshop.hr/napajanje-seas...roizvod/247953

Nešto vidim da se piše da su cijene napajanja ošle u nebo i da bi mogle još porast zbog ampere-a.

EDIT: Ili da budem precizniji, jel me može netko uputit na neku stranicu gdje se detaljno testiraju napajanja?
A kad smo kod toga, sjećam se i neke afere gdje su se neka napajanja za recenzije slala sa puno kvalitetnijim komponentama od onih koje su stavili u prodaju.
Seasonic je Mercedes medju napajanjima, a corsair bi ja tu svrstao negdje pod fiata
Taman imao seasonic 850 I corsair 850, seasonic 120 eur, corsair 160, oba full modular. Corsair fizicki veca kutija napajanja, na istoj konfi zagrije se troduplo, cuje se whine coil... Dok na seasonicu nikad nisam vidio fan da se vrti nit je toplo na dodir, daje isti zvuk kao kad ni ne radi (odnosno ne daje nikakav zvuk i sve to za manje novaca...