Citiraj:
Autor strgani
Jel nam (ili barem meni) možeš molim te pojasniti tu opsjednutost Amera velikim autima?  Razumijem donekle ekipu na selima, tamo možda i zatrebaju i imaju gdje iskoristiti tu prednost za offroad ili tegljenje ili prijevoz stvari, ali po gradovima tenkove vozit?
|
Ne znam, kultura. Ponajvise ih ekipa koristi za posao. Dakle to su vecinom razni obrtnici koji rade po cijeloj provinciji.
Jeftini su, u svakom smislu te rijeci, ali i dosta prakticni za posao.
Naravno, ima i gro ekipe koja to vozi iz nekog razloga koji je samo njima znan ili ti ga ego. Pogotovo ekipa koja recimo uzme F150/250 i onda jos nabaci lift kit jer eto, mora bit jos pol metra visi.
Onda imas hrpu ljudi koji prakticki svaki vikend ide kampirat.
Meni su hrpu puta rekli da zasto sam opet kupio auto a ne neki pick up ili suv

Reko gle meni ne treba a kampiranje mi nije ni na kraj pameti. Tam di hocu ic mogu doc svojim autom, tamo di ne mogu me u vecini slucajeva niti zanima ici. Imao sam Allroad pa sam otisao na sumski put u blato s njime jednom i to samo iz puke znatizelje
Citiraj:
Autor buljo
Zasto bi bio scam?
Jel znas sto ozon radi uopce?
Jbg da sam bar vidio ranije postove pa da ne bacas lovu na sonax i slicna beskorisna govna...
Ciscenje ozonom nemre kostat preko 100-150 kn (zadnji put isao u molydon i kostalo je oko 100kn) i to je jedino kaj moze ubit gljivice, sve ostalo je maskiranje pravog uzroka problema.
A smrdi vam jer ne gasite klimu, dovoljno je par minuta prije ugasit klimu i ostavit ventilaciju da radi, osim kaj je preporuka za zdravlje (vozis se u 25 i izadjes van na 35 je sve samo ne zdravo) ujedno je jedini nacin kako ne dobit gljivice.
A gotovo nitko to ne radi iako vecina zna da se mora...
|
Ozon je zakon ako imas problema s mirisima unutar auta koji su organske prirode.
Kao osoba koja je u tom krugu vec preko 3 godine to je iskreno jedini nacin da ubijes smrad unutar auta kojeg recimo ispovraca pijana budala, ili ekipa prolije mlijeko po tepisima i onda ostavi auto na suncu dan dva. Za te pizdarije cak i tretman ozonom moras ponovit dva puta.
Ono zajebano je cinjenica da je ozon toksican i auto se nakon tretmana mora prozracivat i do par sati. Sto u pravilu ekipa u lokalnim praonama ne radi jer nema vremena. Pa onda klijent pokupi auto koji ga natjera na poprilicno gadan kasalj a i miris nije bas ugodan.