Ha evo da se i ja uključim kako stvari ulaze u vrhunac
slabo sam dosad gledao, više pratio informativno rezultatski. Jednostavno, nije ljeto baš doba godine za NBA Postoje neke prirodne zakonitosti, a to je playoff u proljeće i osvit ljeta samo finale, a ne sada.
Nije baš ni privlačno gledanje sporta bez gledatelja i u onako sterilnoj dvorani bez živopisnih i Raznobojnih parketa...Al eto sve se ove godine izokrenulo pa bar završnicu da popratimo kak spada
Realno, totalno luda završnica sa nikad većim brojem utakmica koje se odlučuju u sedmoj, pa onda ovo šta Denver napravi je pothvat pravi. Propalo je LA finale zapada, ali po meni zasluženo jer Clippersi vidljivo nemaju kemiju unutar ekipe, a i Doc se nije pokazao. Plus su se po meni pokazali kao jako prljava ekipa u dvoboju protiv Mavsa, pogotovo u matchupu protiv Dončića, jako prljavo.
Paradoks je što su ih svi proglašavali favoritima, a Kawhiju je ovo možda i mala osveta zbog megalomanije i želje za što većim brojem prstenova u različitim ekipama.
Da je ostao u Raptorsima, siguran sam da bi i ove sezone igrao veliko NBA finale protiv LeBrona. Ali darivati ga etiketom loozera i chokera nakon onakvog skidanja GSW sa trona prošle sezone zbilja nije utemeljeno.
Što se tiče prognoza raspleta, sjećam se da sam pisao nešto o tome nakon prošlogodišnjeg finala i dolaska AD U LA, samo da napravim quote vlastitog posta jer sam i dalje pri istom mišljenu i to bez Kembe ili Kyria
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4055
Citiraj:
Ako ih ne samelju ozljede i tempiraju formu za playoff ka Rapsi ove sezone, mogel bi King lagano opeljušit 2 brza naslova i zapuhat Majklu Đokici za vrat po pitanju legacya
|
Long live the King!