View Single Post
Staro 17.09.2020., 14:35   #402
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Dobro ja sam stan sebi sređivao malo pretjerano, sve 1cm+ porculanske pločice, el podno grijanje, krevet 10k, kauc 12k, fotelje 5k, tv 10k, kuhinja 70k ormar 10k, sve "skuplje" je to komotno moglo ic upola dolje bez neke velike primjetne razlike samo eto nisam pristajao na kompromise, iako su mi sje**** dosta stvari, pa sam na kraju pristajao na kompromise bez obzira siguran sam da mozes i kucu rjesit za te pare, ako neces sve sobe opremat i sl.

Sta su strojarkse instalacije Dalmacija je u pitanju tako da nije bas pretjerano bitno grijanje, struja je u pripremi kazu treba "samo" provuc kabele kroz buzire i pospajat. To je opet jeftinije puno nego da moraju stemat. Nevirujem da ce to bit 15000 eura.

Isto tako bojanje komotno moze svako sam odradit, to nisam dao ni u svom stanu jer su cifre apsurdne, a za stan od 75 kvadrata 2 osobe za vikend riješe (ja mislim da su mi impregniranje i bojanje tili 25000 kn naplatit ne sjecam se al znam da mi je bilo haha, ne, to cu sam). Pogotovo dok nema namještaja pa se ne moras brinut sa pomicanjem, zaštitom i sl.
Vrata sam si isto nabavio jeftina 7 komada 12000 kn, iz BIH, vizualno identicna ko od duplo skuplja u nas .
U sobe sam sam postavljao laminat, isto jako lagan posao, svako to moze tu se isto ustedi stakod. Al mislim da se moze sklepat do 40000 od visokog roh baua za 40k, temelj sam odvojeno napisao gore
Citiraj:
Moja procjena je da na visoki rohbau triba jos cca 30-40000 eura, jos temelji 15-20, i papiri valjda 10-15.
OuttaControl je offline   Reply With Quote