View Single Post
Staro 17.09.2020., 11:07   #1336
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Navodno je vapor chamber skup i sama struktura hladnjaka je zajebana za proizvesti, no opet bakar je bakar, nema tu previse mudrolije. Ja sam svoju 2080ti ichill black sa 280mm vodenim platio manje nego sto je kostala founders edition. Nije bit hladnjaka.
Sto nije da sve blowerice imaju VC? A ovaj heatsink mi isto ne izgleda kao neka nauka za sloziti.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Sve će biti jasno nakon par mjeseci, ako ne i tjedana. Pogotovo ako se ne budu mogle kupiti FE gpu ili ako im dignu cijenu
Kad netko to ovako kaze moram se sloziti, a ne ove fore "cijene su varanje kupaca" i sl. Sa jedne strane se kaka po Nvidiji, a jednoj rx 5700 (xt) za kojom nije bio niti priblizanhype se cijena nije stabilizirala ne znam kolko dugo..

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Kad neko spominje 2xxx seriju kao da je njihova cijena bila normalna a ne napunpana i muznja i onda tu istu cijenu koristis kao opravdanje da su sad ove amper puno jeftinije zamisli logike��, kaze hajdat a ne.Sve sta ti nepase hajdas i fino u balonu zivis ipak je 2020.
Nego zasto uzimat referentne kad dolaze aib uskoro ?zna neko kad aib modeli izlaze evga?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jel perf/$ ove generacije bolji od predhodne? Je.
Jel Nvidia kriva sto je konkurencije slaba pa su mogli napumpati cijene prosloj generaciji? Nije.
Zasto ne uzeti FE ako je kartica dobro odradena?

Zadnje izmijenjeno od: guerra. 17.09.2020. u 11:28.
guerra je offline   Reply With Quote