View Single Post
Staro 17.09.2020., 11:05   #1335
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Kad neko spominje 2xxx seriju kao da je njihova cijena bila normalna a ne napunpana i muznja i onda tu istu cijenu koristis kao opravdanje da su sad ove amper puno jeftinije zamisli logike��, kaze hajdat a ne.Sve sta ti nepase hajdas i fino u balonu zivis ipak je 2020.
Nego zasto uzimat referentne kad dolaze aib uskoro ?zna neko kad aib modeli izlaze evga?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Tako je, hajdam, jer mi je to forum omogucio i nezelim trosit zivce na nikog Kuzis. Isto kao sto ti imas hide, slobodno ga iskoristis . Pazi nas tu 10-20 razglaba o R&D Nvidie i njihovog novcanog poslovanja, ono kao da pricamo o Agrokoru jebt. Svi zajedno blage veze nemamo,nagadamo, pa vec onda kad razglabamo, neka to bude konstruktivno. I dobro si rekao, cijena im je napumpana bila, znaci da 700€ za karticu jacu 30% sa boljim hladnjakom nije puno, meni nije. Aib modeli evge ako sam na twiteru vidio, krecu 3 dana iza ovih. I sto je najbolje AiB modeli bi morali biti jeftniji jer referentni pcb za 3080 je kudikamo jednostavniji od Nvidinog FE(koji nije referentni). Dakle PCB je regularan a ne isjeckan, drgue komponente, stavljas hladnjak koji moze bit kakav god zelis samo da je u stanju nositi se sa TDPom, i opet ce AiB modeli biti skuplji, sto se vidi po cijenama u trg.