View Single Post
Staro 15.09.2020., 19:56   #495
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Dobiti ćeš vjerojatno "obavijest o pokretanju prekršajnog postupka, opomena po zapisniku broj ..." kroz kakvih par mjeseci zajedno s uplatnicom na 240KN za period zadnja 3 mjeseca. Ja sam to naravno izignorirao, nakon što sam se malo i nepotrebno zapuhao

Tu su meni prijetili kaznom od hiljadu kuna po članku 47 na račun toga što je kontrolor utrdio da se na navedenoj adresi ne plaća mjesečna pristojba. Zapisnik kontrolora je trebao biti predan pravnoj službi smradova s prisavlja.

TV sam odjavio pred 3 godine, dakle stavio sam u džep cca 3 hiljade KN. U tri godine me nisu bili u stanju vratiti pod svoje krilo i sada mi prijete kaznom od hiljadu kuna. Alo, bagro maloumna, 2 hiljade sam u plusu I da bude kazna hiljadu kuna, jedna uplatnica 80 kuna i odmah odjava. Računica je čista, naredne tri godine sam duplo u plusu.

Što se tiče ovoga što kolega panasonic navodi u točki 2, nikako se ne slažem. Kontrolori HRTa sigurno nisu u rangu ljudi koji dijele letke. Djeljitelji letaka su normalni ljudi koji imaju svoje dostojanstvo, ne teroriziraju okolo babe i kućanice, ne lažu, ne prijete i općenito nisu najveći šljam na kugli ovozemaljskoj. Razumijem da se pod rang implicira da imaju iste ovlasti, ali svjedeno mislim da su sve usporedbe bespredmetne. Kontrolori su šljam i kao takve ih treba i tretirati.
mkey je offline   Reply With Quote