14.09.2020., 18:24
|
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
Autor mamikulcic
Znaš da nakon varenja branik ide na kitanje, pripremu i farbanje? Osim ako to ne misliš odgoditi a sad samo zavariti branik...
Obično ti je najjeftinija opcija naći rabljeni branik iste boje i samo ga prišrafiti na auto..
O kojem je automobilu riječ? U kući smo promijenili nekoliko proizvođača automobila i na kraju sam došao do zaključka da se sve svodi na to koliko je kvalitetno neki proizvođač napravio odvode tj. cijeli sustav ventilacije.
Na trenutnom bmw e91 ju uopće ne gasim, uključena je cijelo vrijeme, kroz ljeto i zimu i nema mirisa. Astra H koju sam kupio novu i pazio na isključivanje 5min prije dolaska na odredište usmrdila se nakon 1,5 godinu. Corsa C također smrdi, Vectra C nije smrdila, Audi A3 8p nije smrdila, Megane iz 2008 smrdio,...
Svi auti održavani, znači svake godine novi filtar kabine i isprobani svakakvi sprejevi i neznam kaj sve ne.
|
Da...varenje pa onda kitanje pa lakiranje elementa. Sve skupa skuplje od rabljenog branika. Sad mi kaže susjed lakirer. Sranje. A nije ni lako naći perla bijeli branik za mazdu 3. Jedino da idem "flekat" nakon varenja i spajanja. Ali to je.....još branik ima parking senzore.
|
|
|