View Single Post
Staro 07.03.2003., 09:56   #20
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by FANCY
Tko pljuje po nečemu??? Reci mi gdje sam ja to pogriješio u pojašnjavanju kako isti funkcionira i o čemu se radi hehehhee... E mladost ludost. Hajde molim te kad si tako pametan(a nemaš pojma što sam ja to opisao i koju tehnologiju) reci mi o me se radi onako po tvom mišljenu.
Prije nego napadneš malo promisli o nekim stvarima.
A na ovim stranicama ZGW sam bio i letimično pogledao ,jednostavno NO COMMENT. Jeli tko spomenuo koliki su gubitci cignala kod premošćavanja sa routera na router ili sa Acces Pointom i da svi djelite neku brzinu i ako samo jedan router izgubi vezu svi iza njega gube vezu a to znaš što znači.
Ako netko ima vezu jedan MB sa netom i na njega se priključi 30 drugih korisnika pokušaj izračunati koliku će brzinu imati tih 30 ljudi.?
A što se tiče cjena ili ove tehnologije idi na ovu stranicu pa se informiraj prije nego nešto učiniš.

http://www.d-link.de/produkte/wireless_home/
JJJjaakkkooo puno slova oko nićega

Anyway, ZGwireless daje samo mogućnost ljudima da se spoje u wireless LAN - I TO JE TI !!!

HW - sami kupujete i nabavljate. Ako/kada ga nabavite platite ZG-u kintu, a oni vama daju IP adresu na kojoj su ostali ljudi tj. ekipa.

Kakav HW tj. kakovu vezu imate, ako je imate, nije njihov problem niti zona interesa. Isto tako dali dolazi do razmijene ilegalnog softwarea isl. njih nije briga - jerbo pružaju uslugu informacije i ništa više.

Da rezimiram za one spore i koji se tako osiječaju - vi njima kintu, oni vama IP , i to je to - spoji se i enjoy.

Eventualni problemi kod spajanja se vjerujem daju riješiti pomoću njih, ali ne ono u guduri sam lijevo od Spičkovine ( postoji mijesto btw. ) i udaljen od prvoh nodea 35 Km, kaj da napravim ??? Kaj da ti vele - ubi se ili čekaj bolja vremena

my 2 cents ...
Paske je offline   Reply With Quote