View Single Post
Staro 14.09.2020., 15:20   #10882
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
OMG, ja ću poludit.

10.09. ostavim na web obrascu podatke da me nazovu u vezi prijenosa fiksne iz HT u A1, zanima me opcija bez ugovorne obveze jer istu reklamiraju.

Zove me odmah famozni Ljudevit i priča priče; "da bez ugovora je, jedino unutar 6 mjeseci ako raskinete, plaćate penale 250 kn po usluzi".
Ja ću njemu; "OK ali mogu li ja to molim Vas dobiti napismeno, da si ja to sve na miru zgruntam, zbrojim ovo, oduzmem ono".
Ljudevit; "ovako Vam to funkcionira; ja u sustav moram staviti da vi prihvaćate izradu ponudu koju ćete vi onda potvrditi na jedan od navedenih načina u ponudi"
Ja; "naravno ok, pošaljite na taj i taj mail"

Isti dan stižu 3 maila od A1;
1. Potvrda e-mail adrese; - nisam kliknuo na poveznicu

2. A1 ponuda za sklapanje ugovora

Ovaj link sam kliknuo te isti vodi na ovu stranicu;

3. Jedinstvena izjava krajnjeg korisnika o raskidu ugovora s postojećim operatorom

Ovaj link isto vodi na stranicu iz broja 2.

Danas 14.09. primam SMS od A1 da će se uključenje usluge izvršiti 26.09.2020 ;

WTF, kako i u kojem trenutku su oni to pokrenuli? Jel moguće da sam samim klikom na link da pregledam ponudu(br.2) u pravilu prihvatio ponudu? Kako je ovo moguće i legalno? Jesam ja najveći debil na svijetu ili šta?

Zvao sam ih i rekao da ne prihvaćam ponudu te isto napravio i pismenim putem te dobio usrani automatski odgovor, bog zna kada će oni ovo stopirati te hoće li uopće.

Koja je šansa da se ovo sprovede? Jel mogu pisati T-Comu da ne želim raskinuti uslugu, strah me da me ovi ne isključe po njihovom nalogu?

Ima tko kakav savjet?
vlatko27 je offline   Reply With Quote