View Single Post
Staro 14.09.2020., 14:31   #593
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
Ma ne znam... ja nisam nikad imao problema sa nikakvim tećetinama ni dzezvama na AEG indukciji, mala posidq za kavu promjera 10 cm uredno zakuha odmah, sa 3 deca vode prije nego li u kuhalu za vodu, neke stare tece isto rade, sve tave za palacinke uredno rade, doduse ja sam uzeo od tefala set posudja i nemam proboema bas nikakvih, bas naprotiv, sasvim odlicno iskustvo za indukcijom

Thx na ovome. Fora je da neke indukcije stvarno imaju problema s malim veličinama, ali to je očito kako tko pogodi koji model. Nije niti Whirlpool smeće, ali su onaj gore model koji mi se svidio popljuvali uzduž i poprijeko. Na kraju ću očito ići na neki blef i nadati se da ću dobiti ono što sam očekivao. Meni je korištenje indukcije nakon višegodišnjeg kuhanja na strujnom štednjaku i nakon toga 5 godina na plinu došlo kao da me netko pospremio iz čamca u svemirski brod. Sve one priče o kompliciranu s dodirnim kontrolama i nemogućnosti namještanja prave jačine su pale u vodu nakon što sam napravio nekoliko jela. Regulacija mi je ista kao i plin, čak i preciznija jer se kod plina moram nagnuti ispod lonca da vidim koliko malo sam smanjio vatru da mi se ne ugasi ako npr. želim kuhati na lagano da završim jelo do kraja. O tome koliko vremena uštedim na zagrijavanje da ne govorim, zatim se ne kuham po ljeti kao kod plinskog štednjaka ako stojim kraj te ploče jer nema nikakve disipacije topline sa same ploče, onda kuhanje na timer.....milina jedna. Čišćenje također. Ovo su mi sve mane na plinu, a pogotovo zato jer je plin danas mnogo lošije kvalitete nego prije 10-ak godina.