Spam on.
Ne mogu vam opisati koliko me peče udnik kad mi se neko izkerebeči "kaj ti nemaš fejsbuk"? Nemam, i? A onda krenu "ma da, nebi ni ja imo ali mi je zbog ekipe iz srednje..."
Rekoh majstoru "U srednjoj ste si ebali mater uzduž i popreko a sad kao treba vam za održavanje long lost prijateljstava jer ste židovi potrošit 20 kn goriva i 100 kn za turu klope i pića negdje. Koristite ga da škicate jedni drugima žene i cure i/ili za kurčenje felgama, navlakama i općenito." Klap tišina i niko od mojih lokalnih poznanika i frendova i kolega me za fejs nikad više pito nije.
Ono, ne moraš mi se opravdavat zakaj ga ti imaš niti ću ja zakaj ga ja nemam. Imaj što oćeš i meći tam što oćeš, samo pusti mene na miru i nemoj me drkat zašto ga ja nemam. Ako je to uvjet da si "budemo dobri", odjebi u troskoku i umri od Covida.
Spam off.
On topic: pogledao opet komplet Aliena. Strašno kakav replay value ima Alien i Aliens. Sve ovo nakon tipa Alien Resurrection pa Prometheus i Covenant je dost pogledat jednom i drugi put eventualno na fast forward.